Cautare

3304 de rezultate pentru "puiu maria ploiesti str apelor" (3.17 secunde)
Adormirea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mare este una dintre cele mai importante sarbatori crestine, iar pentru romani este si ocrotitoarea marinarilor, in mai multe orase fiind organizate, in 15 august, procesiuni cu icoane si pelerinaje, dar si manifestari artistice.
Spitalul Clinic Sfanta Maria din Bucuresti a transmis miercuri un comunicat de presa din care aflam ca in noaptea de 17 spre 18 aprilie 2018 a fost realizat un transplant pulmonar la acest spital.
Prima statuie a Reginei Maria, plina de controverse: ... Prima statuie a Reginei Maria a fost dezvelita, la inceputul lunii decembrie, in Parcul Izvor din Capitala, aflat in apropierea Palatului Parlamentului. Initiativa i-a apartinut primarului sectorului 5, Daniel Florea, care a vrut sa o aduca pe Regina Maria acasa.
Colentina dinspre Calea Mosilor catre str. ... Cand a ajuns la intersectie cu str. ... Maria de 61 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii la culoarea rosie a semaforului electric pentru pietoni.
Stefan cel Mare la intersectie cu str. ... Samir de 23 de ani din Bucuresti, cunoscut cu antecedente penale, care, in noaptea de 14/15.10.2010, profitand de usa neasigurata, a patruns intr-o locuinta din str.
Gabriel de 34 de ani din Bucuresti, a condus un troleibuz marca Ikarus, pe Calea Mosilor dinspre str. ... Ilfov, a condus un autoturism marca Ikarus, pe str. ... Dupa ce a trecut de str.
Chitilei dinspre oras Chitila catre Str. ... Cand a ajuns la intersectia cu Str. ... Chitilei dinspre Str. ... Din impact autoutilitara marca Mercedes Benz Actros a fost proiectata intr-un autoturism marca Skoda Fabia, oprita la intersectie, aceasta fiind proiectata intr-un microbuz marca Iveco care se afla oprit la intersectia Str.
intrarea dinspre Parcul Izvor si cea dinspre bulevardul Regina Maria (Calea 13 Septembrie). ... Regina Maria - Piata Unirii sau Calea 13 Septembrie - str. ... Hasdeu - str. ... Hasdeu - str.
Marius de 40 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Daewoo Tico, pe Drumul Taberei dinspre Str. ... Maria de 86 de ani din Bucuresti, care se angajase regulamentar in traversarea strazii pe marcajul pietonal de la stanga la dreapta privind sensul lui de deplasare.
Alexandrescu Dana Sorina, Andreescu Florentina Iulia, Apetrei Simona, Bica Daniela, Bolgiu Dana Adela, Budarescu Maria Cristina, Calenic Marioara, Campean Ioan, Chirila Ravara Cecilia, Culea Cosmina Stefana, Ioan Sergiu Danut, Guse Ana, Ispas Narcisa, Matei Dana Marinela, Micu Marioara, Montia Tatiana, Murvai Diana Mirela, Nedelcu Ramona, Pascal Diana Ionela, Popescu Maria, Scridon Maria, Vlad Elena, Veres Liliana, Anbrus Manuela, Balta Madalina, Davidescu Lavinia, Dobrota Liliana, Eparu Ion, Gavrilut Gabriel Ioan, Geamanu Anca Raluca, Halic Eugenia Claudia, Marginean Corina, Ionica Maria Magdalena, Marmandiu Razvan, Martius Mihaela Gloria, Popovici Gabriela, Puiu Ligia, Raduly Eniko, Sandru Emanuela, Serindac Casandra, Simon Marioara, Topana Iuliana, Dumitrescu Spiridon, Rascu Agripina, Deaconu Gheorghe, Pall Eniko Vera, Doda Camelia, Rusu Cristina, Petrascu Elena, Deaconu Gheorghe, Ghetu Silvia.
Incepand din aceasta vara, Primaria Sectorului 1 a introdus retea gratuita de wireless in parcul Kiseleff (zona cuprinsa intre Str. ... Kiseleff), Parcul Bazilescu (zona cuprinsa intre Teatrul de Vara, Str. ... Bucurestii Noi), Parcul Venus (zona Splaiul Independentei, langa Opera Romana) si Regina Maria.
PLOIESTI. Poetul a venit de doua ori la Ploiesti: ... Dovezile trecerii poetului Mihai Eminescu prin Ploiesti, destul de putine, sunt, insa, sustinute de marturii, ramase consemnate peste timp.
Membrii consortiului care va construi segmentul autostrazii Bucuresti-Ploiesti, respectiv Euroconstruct, UMB Spedition si PA&CO, sunt banditi care vor sa se traga in piept unul pe altul, iar americanii de la Bechtel au un comportament indoielnic, a declarat ieri ministrul transporturilor, Radu Berceanu.
Hanganu a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa la Ploiesti, ca sediul de campanie pe care Sorin Oprescu il va avea la Ploiesti va fi situat intr-un spatiu inchiriat in incinta Universitatii "Spiru Haret" din Ploiesti.
Senatorul Iulian Badescu, care saptamana aceasta si-a anuntat demisia din Partidul Democrat Liberal, a fost ales membru in structurile de conducere ale organizatiei municipale PSD Ploiesti.
Ministerul Transporturilor a anuntat ieri oficial începerea lucrarilor la primul sector al autostrazii Bucuresti-Ploiesti (Bucuresti-Moara Vlasiei, 19,5 km), în valoare de 152,8 milioane de euro.
Bucuresti-Moara Vlasiei, Moara Vlasiei-Ploiesti, Ploiesti-Comarnic si Comarnic-Brasov. ... Tronsonul Moara Vlasiei-Ploiesti, care are o lungime de 42,5 km, este proiectat si executat de catre firmele Asocierea SC Spedition UMB SRL, SC PA&CO International SRL, SC Euroconstruct Trading 98 SRL si SC Com-Axa SRL.
Yazaki Romania, cu sediul central la Ploiesti, isi deschide un punct de lucru in judetul Olt, la Caracal.
Autostrada Bucuresti-Ploiesti gata in octombrie Autoritatile promit ca, in acest an, va fi inaugurat tronsonul de autostrada Bucuresti-Ploiesti, a carui constructie a inceput in urma cu cinci ani si unde lucreaza "regii" asfaltului.
Bucuresti - Ploiesti si bulevardele Kiseleff si Marasti. Se intra in pasaj de pe mijlocul Soselei Bucuresti-Ploiesti, din dreptul Fantanii Miorita si se iese spre Bd.
google-analytics.com